Bambudan yapılan geleneksel ekmek mayalama sepetlerinin her biri el emeği ile ve buharla bükülerek imal edilmektedir. Bu nedenle her biri benzersizdir. Mayalama sepetleri ekmek hamurunun sıcaklığını depolayıp, nemi emerek ekmeğinizde eşit bir gözenek ve gevrek bir kabuk oluşması için fermantasyon işlemini en iyi şekilde düzenler.
Geleneksel üretici ve organik fırınlar % 100 doğal malzemeden yapılan bambu mayalama sepetlerimizi tercih etmektedir. Sepetlerimiz tam otomatik, endüstriyel ekmek ve unlu mamul üretiminde de kullanılabilir.
75-110 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu bel..
90-125 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu bel..
450-600 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu be..
600-750 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu be..
750-1.250 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu ..
600-1.000 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu ..
1.250-1.750 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! b..
1.000-1.500 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! b..
1.000 grama kadar ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu belirtil..
1.200 grama kadar ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu belirtil..
2.500 grama kadar ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! bu belirtil..
1.750-3.000 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! b..
1 den 12 e 12 (1 sayfa) ürün gösteriliyor
Benzer Ürünler